Skip to main content

Spreker Geboekt

Spreker Geboekt is dé plannings- en beheer tool voor het boeken van sprekers voor je kerkdienst.

Wij helpen jou en je team om minder tijd en energie kwijt te zijn aan het plannen, boeken én beheren van je diensten.

Ben je benieuwd hoe we hier toe gekomen zijn? Lees onze blog over het ontstaan van de software.

Veel gestelde vragen

Jazeker! De software is door ons team al uitgebreid aan allerlei tests onderworpen. In deze fase wordt er gekeken hoe de tool presteert als een grotere groep er gebruik van maakt. Daarnaast zijn we benieuwd hoe jij als gebruiker daadwerkelijk gebruik gaat maken van de software, waar je eventueel tegen aanloopt, wat niet duidelijk is, wat je mist of anders zou zou doen.

In onze ervaring is het boeken van sprekers een taak die veel tijd vraagt van de, vaak vrijwillige, teamleden. Ook is de manier van werken met papier of excel sheets lastig overdraagbaar (iets wat in onze beleving juist bij vrijwilligersorganisaties erg belangrijk is). Spreker Geboekt lost deze problemen op. Lees hier meer over in dit artikel.

Neem je deel aan deze test fase, dan kost het gebruik je het eerste jaar niets. Het enige wat we van je vragen is dat je je ervaringen met ons deelt. Op basis van jouw bevindingen maken we de software gereed voor een landelijke lancering. Na het eerste jaar dat je van ons krijgt, betaal je het gangbare tarief van € 20,- per maand.

Aanmelden

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top