Skip to main content

Starten met (gratis) testen

Aanmelden eerste versie

Wil je met jouw gemeente alvast aan de slag met Spreker Geboekt? Meld je dan aan voor het testpanel. Je maakt dan gebruik van de eerste versie en helpt mee aan de verdere ontwikkeling door je ervaringen met ons te delen.

Bouw je op deze manier met ons mee? Dan krijg je van ons een jaarlicentie en het startpakket (t.w.v. € 500,-).

Veel gestelde vragen

Start met boeken!

Is de software al wel geschikt om te gebruiken?
Jazeker! De software is door ons team al uitgebreid aan allerlei tests onderworpen. In deze fase wordt er gekeken hoe de tool presteert als een grotere groep er gebruik van maakt. Daarnaast zijn we benieuwd hoe jij als gebruiker daadwerkelijk gebruik gaat maken van de software, waar je eventueel tegen aanloopt, wat niet duidelijk is, wat je mist of anders zou zou doen.

Waarom zouden we software inzetten voor het boeken van sprekers?
In onze ervaring is het boeken van sprekers een taak die veel tijd vraagt van de, vaak vrijwillige, teamleden. Ook is de manier van werken met papier of excel sheets lastig overdraagbaar (iets wat in onze beleving juist bij vrijwilligersorganisaties erg belangrijk is). Spreker Geboekt lost deze problemen op. Lees hier meer over in dit artikel.  

Wat kost de software in deze fase?
Neem je deel aan deze test fase, dan kost het gebruik je het eerste jaar niets. Het enige wat we van je vragen is dat je je ervaringen met ons deelt. Op basis van jouw bevindingen maken we de software gereed voor een landelijke lancering. Na het eerste jaar dat je van ons krijgt, betaal je het gangbare tarief van € 20,- per maand.

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top