Skip to main content

Persbericht: Iwan & Rebekka brengen nieuw album uit

21-12-2021

Iwan & Rebekka

30 oktober 2020 – NIEUW ALBUM IWAN & REBEKKA SAHERTIAN

Op vrijdag 27 november aanstaande verschijnt na 6 jaar een nieuw album van Iwan en Rebekka Sahertian. Het is getiteld “Why we exalt Your Name” en kwam deels tot stand door de lockdown. Over de wens om weer nieuw materiaal uit te gaan brengen, vertelt Rebekka hoe alles in de ‘corona-tijd’ anders liep en dat daardoor ook mogelijkheden ontstonden:

“Er lagen al langere tijd nieuwe songs op de plank, maar we gunden onszelf niet de rust om die uit te werken én om meer songs te schrijven. Onze weken zijn gevuld met het werk bij bijbelschool Kingdom Life College, het trainen van aanbiddingsteams in kerken en het spelen en leiden van aanbidding op verschillende evenementen. We merkten dat God steeds meer ging spreken, door mensen om ons heen en door Zijn Woord. Juist in de rust die ontstond door de gedeeltelijke lockdown kwam ook de inspiratie! In de zomer zijn we met onze muziekvrienden de studio ingedoken en nu kunnen we niet wachten om dit album te presenteren.”

De voorverkoop van “Why we exalt Your Name” start op 3 november via shop.creatievekerk.nl

Noot voor de redactie, neem voor meer informatie contact op via info@creatievekerk.nl  

Muziek release

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top