Skip to main content

Een kist vol dromen tour 2022

19-04-2022

Iwan & Rebekka

Dankbaarheid en een kist vol dromen; dat is wat we meenemen uit een roerig 2021.
In dit jaar zijn we door diepe dalen gegaan; de ziekte van Iwan zette ons leven volledig op z’n kop. Maar door de diepten heen, zagen we Gods kracht zichtbaar worden en vond er een genezend werk plaats; een wonder!! God is nog niet klaar, waardoor wij een nieuw seizoen in stappen met meer overtuiging en een ‘drive’ als nooit tevoren!

We gaan het land in!! Het is ons verlangen om, tijdens worship concerten, mensen aan het hart van God te brengen. We zullen samen de naam van Jezus verhogen, Zijn Geest de ruimte geven om een helend en herstellend werk te doen. Wij geloven dat aanbidding en lofprijzing, door middel van muziek, hier een krachtig middel in is! We komen met een 15-koppige band en, als de locatie het toelaat, een koor met (oud) studenten van Kingdom Life College en een team van bidders. Het wordt een avond vol van hoop en leven!

EEN KIST VOL DROMEN

In de periode dat Iwan corona had en 4 weken in coma werd gehouden op de IC, had hij een bijzondere ervaring. God nam hem mee naar een plek waar Hij duidelijk tot Iwan sprak over de dromen, gaven en talenten die God Iwan had toevertrouwd. Iwan werd streng toegesproken door God: "Ga je daar nog iets mee doen? Of moet ik het verdelen onder de anderen?". Over hoe hij weer wakker werd met dit visioen van een kist vol dromen op zijn netvlies, vertelde hij eerder al op het Malieveld tijdens ‘Presence’. Dit beeld staat centraal bij veel van wat we de komende periode gaan doen.

GRATIS – DONATIE & GIFTEN (pay what you want)

We willen deze avonden gratis toegankelijk maken voor iedereen. Er zijn uiteraard kosten aan de avonden verbonden. Wil je een donatie/gift overmaken, dan kan dat bij het reserveren van je kaarten. De opbrengsten worden gebruikt om te voorzien in de kosten van deze avonden. Van wat er overblijft zullen we andere dromen uit de kist financieren. Zo werken we op dit moment aan een boek en denken- én schrijven we aan een nieuw album.

DATA EN LOCATIES EEN KIST VOL DROMEN TOUR ‘22

  • Vrijdag 11 februari ’22 - Zwijndrecht (The Block)
  • Zaterdag 26 februari ’22 - Eindhoven (Emmaüskerk)
  • Vrijdag 11 maart ’22 - Amsterdam (Berea)
  • Vrijdag 25 maart '22 - Warmond (Wings of Healing)
  • Zaterdag 26 maart '22 - Warmond (Wings of Healing)
  • Zaterdag 9 april '22 - Drachten (Bethel)
  • Zaterdag 30 april '22 - Alkmaar (City Light Church)
  • Dinsdag 3 mei '22 - Zelhem (De Betteld
  • Vrijdag 20 mei '22 -Veenendaal (De Basiliek)

Reserveer je plaatsen (gratis!)

CORONA

Uiteraard houden wij voor deze tour, en ook voor de reguliere optredens en trainingen, de corona maatregelen nauwlettend in de gaten en volgen we de regels en adviezen van de overheid op. Tegelijkertijd organiseren we hard door in de verwachting dat alles begin 2022 door kan gaan. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan gaan we direct kijken wat er geschoven kan worden om de genoemde data en locaties te vervangen.

Nieuws

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top