Skip to main content

Het boekingsproces toegelicht

In deze blog vertellen we je meer over het boekingsproces.  

HET OVERZICHT

Centraal in Spreker Geboekt staat het overzicht op de startpagina. Hier wordt de agenda weergegeven en kan je nieuwe diensten toevoegen. Van hieruit navigeer je vervolgens naar een dienst om sprekers uit te nodigen of aanpassingen te maken aan bestaande diensten.

 

UITNODIGINGEN VERZENDEN

Staat de dienst, of een seizoen kalender, dan kunnen de sprekers worden uitgenodigd, waarbij je de volgende keuzes kan maken:

  • 1 spreker uitnodigen voor 1 dienst
  • 1 spreker uitnodigen voor meerdere diensten
  • Meerdere sprekers uitnodigen voor 1 dienst
  • Meerdere sprekers uitnodigen voor meerdere diensten

Vervolgens worden er bericht verstuurd om de spreker(s) uit te nodigen.

 

BESCHIKBAARHEID

De spreker(s) beschikbaarheid wordt digitaal doorgegeven en automatisch bijgewerkt in het overzicht. Is er gekozen voor direct boeken, dan wordt de bevestiging automatisch verstuurd aan de eerste die beschikbaarheid is. Staat deze instelling op handmatig, dan is er nog een actie van de dienstplanner nodig om de boeking af te ronden.

Als planner heb je op de startpagina altijd een helder overzicht van de boekingsstatus van de dienst(en). Zo kan je op tijd actie ondernemen om te zorgen dat alles op tijd geregeld is.

Meer weten? Bekijk hier alle functionaliteit. Direct starten? Meld je dan nu aan voor de testfase.

 

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top