Skip to main content

Retraite week

Ben jij tussen de 20 en 40 jaar en wil jij transformatie zien in je leven? Wil jij samen tijd doorbrengen en God zoeken, en daarbij coaching ontvangen. Deze week organiseren we voor jou. Ga met ons mee naar Portugal en ontdek hoe God in jou leven wil bewegen als jij Hem zoekt en de ruimte geeft om te spreken. Reconnect met God, jezelf en elkaar. Retraite en coaching; een geweldige combinatie.

Wij zien heel graag transformatie in jou leven, omdat we weten dat diepe keuzes uiteindelijk verandering brengen in je dagelijks leven. Uit ervaring weten we dat stilstaan, in een andere omgeving zijn enorm kan helpen om jezelf en je roeping te hervinden of te ontdekken.

Dat is heel graag wat je samen met je willen doen. Een week optrekken, samen eten, bidden en samen leven. Een combinatie van genieten elkaar, tijd met God, diepe gesprekken, vakantie en stilstaan en stil zijn.

In die week willen we samen God zoeken en ontvang je individuele coaching om jezelf, je passie en dromen te ontdekken of hervinden.

Lees meer & meld je aan

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top