Skip to main content

God in de supermarkt

Om jou als consument te inspireren om nét de volgende stap te zetten

Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat eten we vanavond? De biologische boontjes uit Egypte of de ‘gewone’ boontjes uit Nederland? Een hamburger of een sojaburger? Je hebt het niet gemakkelijk als consument in de supermarkt. Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden, en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. Het palet aan keurmerken kan helpen, maar zorgt ook voor verwarring.

De workshop "God in de supermarkt" verkent de keuzes die we maken, helpt argumenten te begrijpen en verbindt deze met een helder ethisch kader. De bijeenkomsten zijn actief, sociaal, informatief en gaan in een hoog tempo een serieuze maar niet te zware dialoog aan. Wij laten ons inspireren door hoe Jezus omging met de arme en het behoeftige.

NIEUWS

Profiel Groot
Profiel Klein

God in de supermarkt

Duurzaam eten

Groen geloven

Duurzaamheid

Workshop

Lezing

Preek

Een inspirerende workshop, preek of lezing over jouw rondje door de supermarkt.

Informatie opvragen

"God in de supermarkt’ laat zien hoe je God kunt dienen. Zelfs… als je boodschappen doet." Carla Dik, Tweede kamerlid Christenunie

"Dit boek helpt je praktisch op weg om eerlijke keuzes te maken in de supermarkt zowel voor mens en natuur." Annemarthe Westerbeek (coördinator Micha Nederland)

"SuperWaar is een ontspannen maar uitdagend boek rondom de verandering die nodig is als het gaat om onze keuzes als consument." Jan Wolsheimer (Directeur MissieNederland)

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top