Skip to main content

Glorious Drummers

Wereldwijde drummer community

‘Glorious Drummers’ startte in 2015 als een droom van drummer Ruud van Nes om een wereldwijd platform op te zetten voor christelijke drummers. Een plek waar drummens met elkaar kunnen groeien & leren, elkaar bemoedigen & inspireren en dromen, visies en plannen kunnen delen. Het is zijn sterke verlangen om een ‘community’ te creëren die bestaat uit drummers van alle leeftijden, verschillende niveaus, diverse culturen en achtergronden om harten en karakters te vormen en zo het Koninkrijk van God op aarde meer werkelijkheid te zien worden. Over deze droom schreef Ruud een blog waarin je meer kan lezen over de weg die hij zelf als drummer heeft afgelegd én over zijn plannen voor de toekomst.

Het eerste project dat Glorious gedaan heeft is een prachtige serie video-interviews met vooraanstaande drummers als Brain Fraisier Moore, Nate Robinson, Carl Albrecht, John-Paul Gentile, Reuben Harsant, Mark Roggers en Robert Sput Searight.

Ben jij net zo enthousiast over dit doel? Wil je het team versterken en meewerken om het platform op te bouwen? Glorious Drummers is altijd op zoek naar positieve geluiden, creatieve mensen, schrijvers, bloggers en vloggers. Aarzel niet om contact op te nemen. We zien uit naar je reactie!

NIEUWS

Profiel Groot
Profiel Klein

Glorious Drummers

Drummers

Community

Vrijwilligers gezocht

Het is de droom van Glorious Drummers om drummers wereldwijd van elkaar te laten leren, elkaar te bemoedigen, inspireren en grote dromen en plannen aan te jagen.

Ben jij enthousiast om hier aan mee te bouwen, neem dan eens contact op met Ruud.

Informatie opvragen

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top