Skip to main content

Vocal Retreat Lanzarote

02-03-2024

Vocal retreat

Werken aan je zangtechniek, lekker samen zingen, nieuwe mensen leren kennen en ontspannen vakantie vieren op het zonnige Lanzarote Dat kan van 2 t/m 9 maart 2024 tijdens deze Vocal Retreat. Onder leiding van zangdocent en koordirigent Kim Nijs ga je daar deze week in een heerlijke ontspannen vakantie setting mee aan de slag. 

Iedere dag starten we met samen koorzingen. Daarna zijn er zanglessen en is er de mogelijkheid om te werken aan jouw eigen ontwikkelpunten op zanggebied. Elke avond brengen we het geleerde aan elkaar ten gehore tijdens de open mic en we sluiten de week af met een gezamenlijk openbaar optreden.

De Vocal Retreat is geschikt voor amateurzangers / -zangeressen die al wat ervaring hebben met zingen, bijvoorbeeld in een band, een koor of door zangles. Kim helpt je graag om binnen een veilige setting je talenten verder te ontplooien, jezelf te ontwikkelen en vooral ook te genieten van het zingen! 

 

Lees meer en meld je aan

Zang

Training

Retreat

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top