Skip to main content

Mirjam van Wijk

Muziek- en aanbiddingscoach

Mirjam wil aanbiddingsleiders, muzikanten en voorgangers tools en inzichten geven om hun aanbidding praktisch en geestelijk te versterken en te ontwikkelen. Doordat ze is opgegroeid in de PKN en later in de evangelische- en pinksterbeweging, is zij in staat om te gaan met verschillende kerk- en muziekstromingen. Mirjam is actief binnen haar eigen kerk, maar ook daarbuiten. Ze is betrokken bij de Charismatische Werkgemeenschap Nederland in de muziekcommissie, waar zij zich bezighoudt met vernieuwing, verbinding tussen kerkstromingen, coaching en training & toerusting.  

In 2015 is Mirjam afgestudeerd aan het conservatorium in Arnhem en heeft veel ervaring met het leiden van aanbidding. Mirjam: “Ik geloof dat we allemaal sterke punten hebben en van elkaar kunnen leren. Dat is soms hard werken, maar daardoor juist erg waardevol.” Mirjam is gewend om met verschillende partijen samen te werken, ongeacht niveau.  

Profiel Pagina
Profiel Klein (1)

Mirjam van Wijk

Coaching

Teambuilding

Workshop

Oprechte ontmoeting waar passie voor God, muziek en mensen samenkomen. Ik hou van verbinding, ontmoeting en verdieping. Ik ben enthousiast, creatief en een echte planner.

Informatie opvragen

Creatieve Kerk Tip
Bekijk ook muziektheater door Mirjam

Mirjam was een fantastische aanwinst! Er is een ontspannenheid waarin zij dingen aanbiedt, heeft geestelijke verdieping gebracht en heeft nieuwe zaadjes geplant.” PGZeewolde. 2017

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top