Skip to main content

Aan het werk!

Het is te gek om te zien dat dit precies is wat we het voor ogen hadden! Nog voordat ons platform af is (wat zeker nog een paar maanden gaat duren), zijn we al invulling aan het geven aan onze missie. Het nieuwe album van Iwan & Rebekka Sahertian, “Why we exalt Your Name”, is alvast te bestellen in onze webshop.

Het platform is nog volop in ontwikkeling, dus het was snel opschakelen, tijdelijke oplossingen bedenken en versneld tools neerzetten toen we aan de slag konden om Iwan & Rebekka te ondersteunen bij het uitbrengen van hun nieuwe album.


HET CREATIEVE KERK PLATFORM

“Het is onze missie om jou te ondersteunen bij het realiseren van je dromen.”

Creatieve Kerk is een creatief zakelijk platform dat talenten in Christelijk Nederland wil helpen door ondersteuning te bieden op drie gebieden.

PRESENTATIE

De profielen op Creatieve Kerk zijn dé plek om gevonden te worden en (nieuw)talent te vinden.

ORGANISATIE

Hou de focus op je eigen talent en laat je op alle andere gebieden ondersteunen door anderen, dat is onze visie achter het aanbieden van (online)tools, offlinesupport & het Creatieve Kerk netwerk.

CREATIE

Van sprekers en artiesten, tot organisatoren en jeugdleiders, iedereen creëert om met zijn of haar boodschap impact te hebben. Wij ondersteunen je daarbij.


In deze fase van het platform werken wij op een invite-only basis. De eerste versie met eerste reeks profielen zullen we lanceren in 2021. Wil je op de hoogte blijven en/of heb je interesse in een plaats op het platform, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of wachtlijst.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Release

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top