Skip to main content

David Lodder

Spreker | Voorganger

David woont op het prachtige Waddeneiland Texel, waar hij fulltime werkt als voorganger. Hij spreekt al van jongs af aan, eerst bij de tieners en de jeugd, later ook tijdens de zondagse samenkomsten. Het is in die jonge jaren dat hij sterk ervaren heeft dat God hem riep om zijn enthousiasme over Jezus te delen. Belangrijk voor de manier waarop hij dit benaderd, zijn de 11 jaren die hij gewerkt heeft in de verslavingszorg bij de Hoop GGZ na zijn studie theologie in Heverlee.

“Wat ik in de GGZ gezien en meegemaakt heb is van grote invloed op de thema’s waarover ik spreek én de manier waarop ik spreek. Het kan zo makkelijk zijn om van alles te roepen vanaf een podium. Terwijl in de praktijk van alle dag het soms echt een strijd kan zijn om met Jezus te leven. Juist in die perioden is het mijn hoop en gebed dat mensen door mijn spreken Jezus zullen zien en Hem zullen ontmoeten. Hij is mijn held, mijn grootste passie en inspiratiebron.”

Kenmerkend voor Davids spreken is de praktische toepasbaarheid van de boodschap, alsook zijn creativiteit. Dat laatste ziet hij als een duidelijke opdracht. “Als we kijken naar wanneer Jezus spreekt in de bijbel, dan zijn dit altijd spannende verhalen, relevante thema’s en pakkende voorbeelden. Wanneer Hij spreekt is het nooit saai. Mensen op een creatieve maier boeien en verrassen zie ik echt als een missie.”

David spreekt in reguliere diensten, jeugddiensten en op jeugdavonden. Hij heeft in het bijzonder een hart voor tieners.

Profiel Groot
Profiel Klein

David Lodder

Spreker

Jongeren

Voorganger

Met groot enthousiasme en passie voor Jezus spreekt David Lodder op een creatieve manier over Bijbelse thema's vanuit het leven van alle dag.

Informatie & boekingen
David is via Creatieve Kerk te boeken als spreker voor erediensten, (jeugd)avonden en evenementen.  

Informatie & Boekingen

 

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top