Samen hebben we meer impact

 

We hebben de meeste impact op onze omgeving als iedereen zijn eigen talent inzet. We hoeven niet alles zelf te doen. We zijn er om elkaar te dienen, te bemoedigen, te inspireren en elkaar aan te vullen, ieder met zijn eigen talent.

 

Dit principe past Creatieve Kerk toe met een creatief zakelijk platform. Wij zijn er om jouw roeping, dromen en ambities te ondersteunen. Hier geven we invulling aan door jouw boodschap te promoten en randzaken voor je te organiseren, zodat jij ruimte, tijd en focus houdt om te creëren.

 Sprekers 

 

Presenteer jezelf aan jouw doelgroep. Zet online middelen in om je werk te organiseren, automatiseer communicatie voor spreekbeurten of laat ons een deel voor je uit handen nemen. Zet onze middelen of ons netwerk in om nieuwe dingen te creëren en/of biedt wat je hebt liggen van jezelf (gratis of tegen betaling) aan.

 

Aanmelden profiel

 

 Creatief professionals 

 

Laat zien wat je kan betekenen en voor wie. Zet het platform in om je talent aan te bieden (tegen vergoeding en/of vrijwillig), verkoop materiaal dat je al op de plank hebt liggen en help anderen bij het invullen en vormgeven van hun dromen.

 

Aanmelden profiel

 

 Artiesten 

 

Speel jezelf in de kijker bij organisatoren van festivals, evenementen, congressen, jeugdavonden en sing-in’s. Organiseer je zaken met onze online tools of schakel ons netwerk in om mensen te activeren die met je kunnen meedenken in de ontwikkeling van je carrière.

 

Aanmelden profiel

 

 Organisaties 

 

Breng je evenementen, diensten, (jeugd)activiteiten en nieuws daaromheen onder de aandacht. Voor events & campagnes hebben wij de juiste (online) tools en een netwerk van professionals om je te ondersteunen. Gebruik het platform ook om het juiste talent (personeel, vrijwilligers) te vinden.

 

Aanmelden profiel