Skip to main content

KerkSterk

Kerkopbouw | Jeugdwerk | Adviesbureau

In 2020 zagen wij zorgen bij verschillende kerken door de coronacrisis. Dit was het moment voor ons om te zeggen: laten we kerken versterken! Een divers team maakt nu dagelijks deel uit van KerkSterk. Met achtergronden in theologie, psychologie en change management richt KerkSterk zich op kerk-zijn in breedste zin. Samen met een kring aan specialisten bieden wij korte en lange projecten voor kerken aan. Onlangs deden wij projecten in 5 verschillende kerken op gebied van: gemeenteopbouw, jeugdwerk, leiderschapstraining, beleidsvorming, pastoraat, catechese en meer.

Marien Albracht (27, Zwolle) studeerde af in psychologie en change management. Hij heeft expertise op gebied van jeugdwerkadvies, training en kerkvernieuwing.

Timon Oldegbers (27, Zwolle) vormt samen met Marien de dagelijkse leiding van KerkSterk en focust met zijn theologieachtergrond op projecten rondom gemeenteopbouw, catechese en beleidsadvies.

Thijs Warnaar (Zwolle) is jeugdwerkspecialist en heeft meer dan 15 jaar ervaring in jeugdwerk. In CGK Zwolle (4000+ leden) heeft hij verschillende succesvolle projecten opgezet, waaronder de catechisatiemethode #Durfte. #Durfte is inmiddels in meerdere kerken overgenomen, waaronder JongProtestant.

Verder wordt de bank van specialisten aangevuld met expertises op gebied van geestelijke verzorging, beleidsadvies en fusies.

Profiel Groot
Profiel Klein – 1

KerkSterk

Advies

Training

Kerkopbouw

Kerkadvies

Jeugdwerk

Wij geloven in de kerk! Ons team met jonge en meer ervaren kerkprofessionals versterkt in korte en lange projecten jouw kerk. Neem contact met ons op voor advies, training en kerkwerk passend bij jouw gemeente.

Informatie opvragen

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top