Skip to main content

House of Voice

Logopediste | Vocal Coach | Singer-Songwriter

House of Voice is eind 2019 opgericht, vanuit een passie voor de stem en een verlangen om mensen in (stem) vrijheid te zien wandelen. De visie is om zangers & sprekers te bekrachtigen in hun bediening door middel van stemtraining, zodat ze nog jarenlang kunnen doen waartoe ze geroepen zijn, zonder gelimiteerd te worden door hun stem. De coaching is vanuit een holistisch oogpunt: stemtraining, stemgezondheid, algeheel welzijn, mindset, emoties en geest.

In House of Voice erkennen we dat ieder mens uniek is, met hun eigen geschiedenis, karakter, talenten en roeping. Daarom zal de coaching altijd op maat zijn.

Rosanne Lenselink is sinds 2012 werkzaam als logopediste en sinds 2014 gespecialiseerd in stemproblemen. Sinds haar zestiende heeft ze een passie voor aanbidding leiden en alles wat met worship te maken heeft. Van 2016- 2019 heeft ze de ministry school BSSM in Redding, California gedaan, waarin de passie om mensen te coachen in hun stemgebruik alleen maar versterkt werd. Zo is House of Voice ontstaan.

Rosanne brengt onder de naam Rose Kelley muziek uit.

Profiel Groot
Profiel Klein

House of Voice

Vocal coach

Logopedie

Training

Stem

Holistische stemtherapie voor de spreker & zanger met stemproblemen alsook voor de gemotiveerde zanger(es) die alles uit zijn/haar stem wil halen.

Informatie opvragen

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top