Skip to main content

30daysongchallenge

Bekrachtigen van songwriters (songwriting cursus)

De 30DaySongChallenge is een geweldige manier om in een hoog tempo te groeien in het schrijven van songs. Songwriters geven regelmatig aan dat perfectionisme, angst, onzekerheid en tijdgebrek factoren zijn die hen weerhouden om te schrijven. Dit is ontzettend zonde, want zo worden ontzettend veel liedjes niet geschreven. Er zit zoveel kracht in liederen van Gods kinderen.

30DaySongChallenge is in 2020 opgericht door Gijs-Peter Kuijpers en Rosanne Lenselink. Het idee van deze Songwriting cursus – 30 dagen lang elke dag een lied schrijven - via Instagram is ontstaan nadat Rosanne & GP zelf verschillende keren de 30daysongchallenge hebben gedaan.

“Wij willen zowel beginnende als gevorderde songwriters een tool aanbieden om vanuit hun hart te schrijven, veel songs te creëren, technisch beter te worden in schrijven, door blokkades heen te werken, te allen tijde in creativiteit te kunnen tappen en hun eigen sound te ontdekken. Dit alles vanuit je relatie met God en vanuit jouw identiteit als Gods kind. De cursus is holistisch; gericht op geest, ziel en techniek."

Profiel Groot
Profiel Klein

30daysongchallenge

Songwriter cursus

Cursus

Training

Cursus voor christelijke songwriters, waarin je jouw schrijf skills drastisch verbetert, door blokkades heen werkt en je je inspiratie leert activeren.

 

Informatie opvragen

 

Creatieve Kerk Tip
Rosanne is logopediste en vocal coach voor zangers & sprekers

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top