Skip to main content

Break Free Worship

Break Free Worship

Break Free Worship is ontstaan uit een verlangen naar groei. Groei in het kennen van God, maar vooral in het aanbidden van Hem samen met anderen. We willen streven naar een toegankelijke manier van bijeenkomen waarin we een cultuur van aanbidding creëren door onder andere eigen muziek.

Break Free Worship is ‘gebouwd’ op 4 pijlers; de eerste daarvan is Ontmoeting. Wij geloven dat door een ontmoeting met God alles veranderd en van daaruit ook de pijler Echtheid gerealiseerd kan worden. We willen zo open en eerlijk mogelijk voor God staan om Hem zo te kunnen zien werken in- en om ons heen. Hiertoe willen we ook anderen Uitdagen en de laatste pijler Doorbraak zal hier het resultaat van zijn.

Profiel Groot
Profiel Klein

Break Free Worship

Worship band

Aanbidding

Concerten

Diensten

Band

Wij zijn een frisse, eigentijdse band met een herkenbaar eigen geluid en kenmerkend in onze zuivere en pure aanbidding. Wij benaderen aanbidding op een toegankelijke manier, zodat mensen makkelijk mee kunnen in aanbidding en daardoor kunnen doorbreken naar een nieuw niveau.

Boekingen & Informatie
Break Free Worship is in verschillende samenstellingen te boeken.

Informatie & Boekingen

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top