Persbericht: Why we exalt Your Name

24-11-2020

Iwan & Rebekka

24 november 2020 – “Why we exalt Your Name” komt uit op 27 november. 

 

Op vrijdag 27 november komt het album “Why we exalt Your Name” van Iwan en Rebekka Sahertian uit. Het derde album is opgenomen in corona tijd met een sterk verlangen waarover Iwan en Rebekka graag en enthousiast over vertellen.

 

“Voor ons was het te gek om weer te werken aan nieuwe songs. Door de drukte van alles wat we doen schiet dat er vaak als eerste bij in. Het was dan ook echt heerlijk om na 6 jaar weer te werken aan een eigen album en om dat vervolgens met vrienden op te nemen en vorm te geven.” Aldus Iwan over hoe de veranderingen in de corona tijd ook ruimte gaf om na te werken aan het nieuwe album.

 

In de songs op “Why we exalt Your Name” staan twee hoofdthema’s centraal die gaan over het verlangen om weer te gaan schrijven. Rebekka vertelt hier over “Het verlangen dat we kregen om weer aan nieuwe nummers te gaan werken is omdat we Hem die op de troon zit willen aanbidden. Hij die Heilig en Almachtig is, onze Hemelse Vader en Jezus onze Verlosser de eer willen geven die Hem toekomt. Daarbij gaat het ook over het vertrouwen dat hebben in die God, in hoe we mogen rusten in Hem, omdat we weten dat Hij echte vrede geeft en voor ons zorgt. Het is ons verlangen dat je hierdoor bemoedigd mag worden en het tot zegen mag zijn, juist in deze tijd.”

 

De songs zijn wat we gewend zijn van Iwan en Rebekka, diepgaande worship met een diverse sound van zowel groovend als smooth en alles eromheen. Het album “Why we exalt Your Name” is nu te bestellen in de voorverkoop op www.creatievekerk.nl 

Muziek release

Ga terug